top of page

SZERVES HULLADÉKBÓL ENERGIA

Az elegáns, minimalista és modern kialakítású KOBRA WASTEE bármely helyiségben elhelyezhető. Irodában, boltban, váróban, közösségi területen egyaránt képes megteremteni egy ökosziget élményét.


Tökéletes megoldás a hulladék megfelelő tárolására, szelektálására és újrahasznosítására.

KOBRA Wastee szelektív kuka
KOBRA Wastee szelektív hulladékgyűjtő logo
KOBRA Wastee szelektív kuka

A szelektív hulladékgyűjtés a körforgásos gazdaság elengedhetetlen része

 

A fényes és mutatós Kobra Wastee hulladéktárolók fedeleit színes profillal látták el, ezáltal kellemessé és élvezetessé téve a hulladék újrahasznosítást.

Több Kobra Wastee elem egymással összekapcsolódva a berendezés, bútorzat részévé válhat, amelyet más hulladéktárolókkal szemben nem szükséges elrejteni, hanem éppen ellenkezőleg, a helyiség feltűnő és megnyerő elemévé válhat.

Olaszországban készül 100% újrahasznosítható, robusztus alapanyagokból.

KOBRA Wastee szelektív hulladékgyűjtő

Helytakarékos modulok:

a két oldalon elhelyezett mágnesek által több tároló is egymáshoz csatolható.

A különböző modellek grafikái és színei a nemzetközi standardoknak megfelelően segítenek elkülöníteni a hulladék típusokat.

Méret: 34 x 34,5 x 70,5 cm

Kapacitás: 60 liter

KOBRA Wastee típusok
KOBRA Wastee irodai szelektív huladékgyűjtő

Gyorsan és egyszerűen cserélhető rejtett hulladékzsák

 

Wastee szelektív hulladékgyűjtő típusok
KOBRA Wastee reptéri szelektív hulladékgyűjtők
KOBRA Wastee szelektív hulladékgyűjtő

KOBRA WASTEE moduláris hulladék szétválasztó rendszer Carlo Colombo építész által tervezve


Carlo Colombo 1993-ban építészetből diplomázott a milánói Politecnico-n. Ipari termékek, grafikák és set-upok tervezése és marketingje irányában köteleződött el, és az olasz dizájn olyan kiemelkedő képviselőivel kollaborált, mint a Flexform, Poliform, Giorgetti Cappellini, Antoniolupi, Artemide, Flou, Bentley Home, Bugatti Home, Trussardi Casa, Elie Saab Maison, Olivari, Faber, Sahrai, Penta Light, csak hogy néhányat említsünk. 2011 ótá a beijingi egyetem dizájn tanszékének a professzora. 2013-ban Paolo Colomboval karöltve Luganoban megalapította az A++ építészeti stúdiót, amely beltéri építészettel és nagyszabású projektekkel foglalkozik mindenfelé a világon, és amelynek Luganoban, Zurichben, New Yorkban, Miamiban és Dubajban is vannak stúdiói. Projektjeik kiállításra kerültek Párizsban, a bremeni Weserburg Modern Művészeti Múzeumban (1995), Cologneban a Dekorációs Művészetek Múzeumában (1996), a milánói Triennaleban (2016), a catanzaroi Művészeti Múzeumban (2017). A KOBRA WASTEE projekt abból a meggyőződésből indul ki, hogy a technológiát és dizájnt ötvözni kell a fenntarthatósággal, hogy a termékek ne csak esztétikailag, de ökológiailag és funkcionálisan is kielégítőek legyenek.

KOBRA Wastee szelektív kuka
KOBRA Wastee szelektív hulladékgyűjtő
KOBRA Wastee szelektív kuka
bottom of page